Electricitate, sfaturi câștigătoare pentru a reduce proiectul de lege.

0
1301
Electricitate, sfaturi câștigătoare pentru a reduce proiectul de lege.

Cum de a salva pe utilizarea de aparate de uz casnic

Cum de a salva pe utilizarea de aparate de uz casnicAparate de uz casnic consumă o mulțime și, cel mai important, ele sunt multiple: aproape în fiecare cameră folosim, unul. Regele a consumului de energie este frigider: frigidere consuma aproximativ 3,5% din energia electrică a națiunii, mai mult decât cea consumată pentru transportul feroviar și urban. Dar lângă frigider folosim în fiecare zi, mașină de spălat, multe familii sunt acum echipate cu o mașină de spălat vase, unii încă mai folosesc boiler electric, și așa mai departe. Primul lucru de făcut ar fi să înlocuiască aparatele vechi cu aparate noi de care este dovedit eficiența, care este, redus consumul de energie electrică la egal performanță: este suficient să se compare între etichetele energetice, care trebuie să fie bine expuse, alegând în fiecare caz, modelele de clasa a sau mai mare (A+, A++, A+++). există apoi o serie de dispozitive pentru utilizarea în aparate inteligente achiziționate. Aici e ceea ce ei sunt.

Cum de a economisi energie în bucătărie

Cum de a economisi energie în bucătărieToate camerele cu cel mai mare impact asupra facturilor este, fără îndoială bucătărie: nu numai scaunul de deșeuri alimentare,dar, de asemenea, energie. De fapt, aici, vom găti în fiecare zi, vom folosi frigider, congelator, dar cu microunde, una pe benzină și unul electric. Să nu mai vorbim de arzător cu gaz. Pentru toată această activitate, există obiceiuri bune și rele: la fel de bun ca, de exemplu, de a folosi oala sub presiune sau degresa vasele înainte de a le pune în mașină de spălat vase, rău cum de a deschide în mod inutil frigider sau păstrați-l deschis de mult timp, sau de a folosi prea mult de la cuptorul electric nu este ventilat.

Vocea este mai greu în proiectul de lege este, fără îndoială, unul pentru încălzire. Păcat că din toată energia consumată pentru a încălzi o clădire, o bună parte din ea este risipit. Este aici, că poate interveni, prin reducerea pierderilor și prin utilizarea de înaltă eficientă corpuri, fiecare familie poate salva de la 20 la 40% din cheltuielile pentru încălzire, cu beneficii semnificative pentru echilibrul economic al familiei, și, de asemenea, pentru mediu (cred ca Italia, 30% din consumul de energie depinde de casele noastre, care sunt responsabile pentru aproximativ 27% din naționale de gaze cu efect de seră.). Casa ta poate deveni mai puțin risipitoare multumesc pentru o mai bună izolare, incepand de la windows.

Cum de a salva cu panouri solare

Cum de a salva cu panouri solarePrintre cele mai bune moduri de a economisi bani în casă există, fără îndoială, panouri solare. În față de investiția inițială, care se amortizează într-un interval de două decenii, un sistem fotovoltaic poate duce, în fapt, pentru a reduce costurile de producere a apei calde până la 80% și o scădere de 60-70 la sută din costurile de încălzire. Potențialul de economii, cu toate acestea, depinde de obiceiurile personale de fiecare unitate de familie, care ar trebui să fie susținute prin selectarea unui implant dimensionate corect cu privire la consum. Aceste tipuri de plante produce energie electrică prin exploatarea radiațiilor solare, care este stocat în interiorul modulelor, care transforma energia solară în energie electrică. Această energie, la rândul său, este convertit în curent alternativ de un invertor, care permite utilizarea de ea în casă. Sistemele sunt, de asemenea, echipat cu un contor bidirecțional care permite de a consuma energia produsă pentru nevoile de locuit, și de a intra pe excedent în rețea. În acest sens, cu toate acestea, exista unele sisteme care permit acumularea de energie în exces pentru a folosi mai târziu, când aveți nevoie de ea în loc de a intra imediat în rețea. Aceasta este fotovoltaice cu stocare, un sistem care vă permite pentru a stoca energia electrică produsă în surplus de la instalația fotovoltaică în timpul zilei pentru a face disponibil atunci când aveți nevoie de ele cel mai mult: în seara, noaptea sau dimineața devreme. În acest fel, puteți acoperi până la 90% din energia electrică are nevoie de familie cu energie electrică auto-generate.

În fiecare an, italienii au cumpărat mai mult de 12 milioane de becuri pentru uz casnic. Lămpi, becuri, lămpi, consumă energie electrică, care afectează nu un pic pe facturile noastre. Prin urmare, este vital de a alege sursa de iluminare mai bună la punctul de consum și utilizare, care este făcut în acea cameră. În nostru spreciale dedicate pentru organizarea de iluminat pentru a reduce la minim risipa de energie, veți găsi toate recomandările pentru o rațională și judicioasă iluminat.