Cum să echilibrezi viața sexuală?

0
706
5

Și în sexualitate, există faze cu și altele fără. Dar veți vedea că este ca ciclismul, se întoarce repede. Iată patru exerciții pentru a trezi “fiara sexuală” care a fost latentă în tine prea mult timp ! Chiar și în cele mai goale  momente ale vieții noastre, descoperim adesea resurse neașteptate… fii receptiv la senzațiile tale și nu fi prea mult în mintea ta energia sexuală se dezvăluie destul de natural dacă cineva este în acord cu sine și/sau cu iubitul bun.

Jocuri pentru doi sunt de a practica cu cineva te iubesc. Dacă nu aveți o dorință unul pentru celălalt, respectați-vă, pentru că dragostea este un joc periculos.

Indiferent de aspectul tău sexual

1Două exerciții de energie sexuală pentru a practica solo
Corpul se agită. Durata exercițiului. Principiul știm booty shake Nota editorului : o activitate de fitness care constă în mișcarea feselor pentru a le musculare dar uităm prea mult shake-ul corpului. Se compune din agitarea corpului său, ca și cum ar fi electrocutat, sau ca în piesa Dancing With myself ascultați coperta Blink 182 ar trebui să vă ajute.

Reguli: în fiecare zi, când vă treziți, practicați o sesiune de agitare a corpului timp de aproximativ 5 până la 10 minute. Te trezește într-o singură lovitură ! Poate deveni cvasi-orgasmic sau cel puțin foarte amuzant. Apoi frecați-vă corpul cu un ulei sau un prosop și mergeți la duș.

De ce funcționează ? Indiferent de aspectul sexual, acest mic ritual zilnic nu vă poate face rău este o modalitate bună de a elibera energiile pentru a începe ziua ! Eliberezi tensiunile corpului și eliberezi http://www.retetekulinare.ro/titan-gel-efect-rapid-asupra-penisului-maxim-lung-de-sex-masculin hormoni buni în mintea ta. Există, de asemenea, o corelație clară între bunăstarea mentală și fizică și energia sexuală. Acest exercițiu vă permite să recâștigați în cele din urmă armonia dintre aceste elemente.

Jocul de rol. Durata exercițiului: 20 de minute. Principiul aceasta este chemarea fiarei pentru a beneficia de energia sa sexuală. Este o formă de proiecție-profeție care își propune să vă facă visele reale. Reguli imaginați-vă un scenariu în care sunteți foarte interesant și sexy. Desenați complet contururile acestuia cum sunteți stilat sau îmbrăcat ? Unde ești. 

Mai asertiv sau mai supus mai direct

2Cu ce te ocupi. Îndrăzniți, în această proiecție, să vă reprezentați ca în fanteziile voastre: mai asertiv sau mai supus mai direct sau, dimpotrivă, mai feroce schimbați rolurile în funcție de zile și dorințe.

De ce funcționează ? Pentru că gândurile tale acționează asupra ta ! Reprezentarea dvs. ca bărbat  femme fatale vă va permite să vă întrupați în mod natural în acest personaj. Celălalt, mai nebun, descompune barierele și tabuurile pentru a da drumul pasiunii carnale. Deci reîncărcați bateriile cu energie sexuală. De asemenea, citiți orgasmul prin gândire, este posibil. 

Două exerciții de energie sexuală pentru a practica în duo
Laudă încetineală sau meditație orgasmică. Videoclipurile noastre. Naturissime, o nouă revistă de Sănătate. Principiul: ideea aici este de a avea o relație sexuală timp de cel puțin o oră. Experții pot face coitusul să dureze până la trei ore pentru a-l găsi satisfăcător. Acesta este un joc care implică acordul și implicarea ambilor parteneri.

Respectă pregătirea și trezirea acordului

3Premisele pentru acest exercițiu sunt pregătire respect și acord  trezire și suspendări schimb pierderea identității. Reguli: ambii participanți pregătesc un cuib de dragoste: perne, plapumă, foi etc. apoi stau confortabil, unul minte, celălalt așezat. Înainte de fiecare acțiune, ei fac o cerere partenerului lor, care este liber să răspundă pozitiv sau negativ propunerii sale.

Ele stimulează mai întâi zonele non-sexuale : obrajii, mâinile, umerii, spatele, burta, picioarele etc. corpul trebuie să fiarbă înainte ca celălalt să fi atins chiar un mamelon sau o fesă ! Jucătorii trebuie să fie la rândul lor stimulanți și stimulați, astfel încât să se creeze un echilibru perfect între plăcerile pe care le împărtășesc. Ego-ul fiecărui partener trebuie să fie deoparte, precum și căutarea performanței sau a noțiunilor de sex feminin  masculin.

De ce funcționează ? Pentru că cu cât este mai lungă, cu atât este mai profundă ! Când practicați această formă de relație-mediere-sexuală, vă dezvoltați sentimentul și cele cinci simțuri. Transcendeți sexualitatea pentru a o trăi ca o trezire spirituală. Orgasmele sunt mai intense, iar libidoul tău este la vârf. Citește și sex lent: a face dragostea mai lentă pentru mai multe senzații.

Inacțiunea aleasă. Durata exercițiului aproximativ 30 de minute.Principiul acest exercițiu este foarte simplu, este vorba de a fi răsfățat de celălalt fără a fi activ și de a ajunge la plăcere fără penetrare. Reguli unul dintre parteneri se află pe spate și închide ochii pentru mai multe senzații. Celălalt are grijă de el și îl aduce la orgasm cu singura condiție de a nu-și folosi sexul. Mâini, gură, limbă, orice funcționează cu excepția lui zizi și zézette