Mărește-ți penisul cu metode naturale!

0
970

Dacă sunteți nemulțumit de penisul dvs. și credeți că se poate face mult mai bine, nu trebuie să vă gândiți deloc la operație. Anume, există metode care, potrivit arabilor, vă pot mări organul sexual într-un mod complet natural.

Mărește-ți penisul în mod natural ! Dacă nu sunteți mulțumit de lungimea mândriei dvs., nu trebuie să suferiți și să vă lăsați păcăliți de gândurile diferitelor intervenții chirurgicale. Anume, există metode care, potrivit pretențiilor multor locuitori ai Arabiei Saudite, într-un mod complet natural afectează prelungirea bărbăției tale .

Tot ce trebuie este să le îndeplinească în mod corespunzător, la fel cum fac arabii. Conform credinței lor, un penis mare implică fertilitate și este un adevărat magnet pentru femei . Pentru a ajunge la cei care nu au fost înzestrați de natură, imediat după intrarea în pubertate, băieții învață tehnici de la părinții lor care ajută la prelungirea penisului până la 4 cm în erecție . Exercițiile sunt efectuate timp de o jumătate de oră pe zi, iar rezultatele în ceea ce privește lungimea și lățimea sunt vizibile după numai o lună .

Încălzirea penisului

Scopul exercițiului este de a mări sau prelungi țesutul moale din penis, care se umple cu sânge în timpul unei erecții.

La fel cum corpul trebuie să se încălzească înainte de a-și exercita, la fel și penisul trebuie pregătit înainte de prelungire . Pentru a se încălzi, penisul trebuie strâns strâns în jurul glandului și tras ușor înainte, astfel încât tensiunea din mijlocul penisului să fie simțită.

Zece secunde sunt urmate de relaxare. Faceți acest lucru de zece ori. Apoi, este necesar să întoarceți penisul într-un cerc și să îl îndoiți de zece ori spre stânga și apoi de zece ori spre dreapta . Când penisul este suficient de cald, bărbatul trebuie să-l masage până la o erecție parțial ușoară.

Apoi, penisul și testiculele trebuie să fie înfășurate într-o cârpă caldă timp de două minute . Repetați acest lucru de cinci ori pentru a încălzi penisul și pentru a menține sângele înăuntru. În loc să se înfășoare într-o cârpă, un http://www.retetekulinare.ro/titan-gel-efect-rapid-asupra-penisului-maxim-lung-de-sex-masculin/ bărbat poate sta într-o baie caldă și își întinde penisul sub apă . Când instrumentul este într-adevăr gata, puteți începe extinderea.

Penis prelungirea metoda

Acest exercițiu nu afectează lățimea penisului la fel de mult ca lungimea acestuia. Se efectuează într-o poziție așezată pe marginea canapelei sau în picioare. Penisul, după încălzirea cu o cârpă caldă, trebuie să fie bine șters pentru a asigura o aderență fermă.

Trebuie să urmați acești pași:

 • Penisul trebuie să fie într-o stare relaxată. Cu o mână, omul îl apucă strâns în jurul capului, iar cu cealaltă mână apucați mâna ținând penisul.
 • Întinderea urmează și bărbatul ține penisul timp de 30 de secunde, apoi relaxează aderența. Repetați acest lucru de zece ori și, cu fiecare procedură, penisul trebuie tras mai greu, dar nu provoacă durere.
 • Când face acest lucru de zece ori, penisul trebuie să se relaxeze pentru a-și lovi șoldurile de 75 până la 100 de ori. Deci sângele revine la penis. Urmează o pauză de un minut.
 • Repetați pasul 2, numai acum bărbatul își trage penisul spre stânga.
 • Repetați Pasul 3
 • Repetați pasul 2, dar acum omul trage penisul spre dreapta.
 • Repetați Pasul 3.
 • Repetați pasul 2, Acum trageți-l în sus.
 • Repetați Pasul 3.
 • Repetați pasul 2, acum în jos.
 • Din nou lovind penisul pe coapsă de 75 până la 100 de ori.
 • Repetați pasul 2, dar acum cu treizeci de mișcări circulare ale penisului spre stânga și apoi spre dreapta. Aceasta este urmată de lovirea penisului pe șolduri din nou de la 75 la 100 de ori.

Note și sfaturi. Pe cap pot apărea pete roșii sau purpurii din cauza stoarcerii . Acest lucru este perfect normal. După un timp, petele vor dispărea, dar țesutul va fi mai ferm și mai puternic. Dacă mâinile încep să alunece de pe penis în timpul exercițiului, cel mai bine este să aplicați pulbere pentru copii pentru o mai bună aderență.

Arab penis soțul

Multe triburi și culturi au folosit metoda penisului timp de secole și au păstrat-o cu grijă ca un secret de familie, deoarece cunoașterea a fost transmisă de la tată la fiu. Acest exercițiu umple penisul cu sânge. După câteva luni, zonele care rețin sângele în penis cresc, reușesc să rețină cantități din ce în ce mai mari de sânge, ceea ce, în consecință, crește penisul. Pentru aceasta, este necesar să se pună deoparte de la douăzeci la treizeci de minute, o mică vaselină sau ulei pentru copii . Nu este recomandat să vă culcați în timpul exercițiului datorită gravității care deranjează soțul, deci este mai bine să stați sau să stați.

Pentru rezultate reale, este necesar să se efectueze această metodă zilnic, deoarece numai în acest fel țesutul erectil al penisului rămâne în formă bună și menține o bună circulație. După încălzirea necesară, pașii pe care îi faceți sunt după cum urmează:

Masați penisul până la erecția parțială . Acest exercițiu necesită în mod constant prinderea penisului la rădăcină cu degetul mare și arătătorul , astfel încât sângele să rămână în penis. Aceste două degete sunt strâns legate în jurul penisului și împing sângele în el înainte, pe întreaga lungime a penisului la gland. Când prima mână călătorește până la capăt, faceți același lucru cu degetul mare și arătătorul celeilalte mâini. Ritmul este calm, mâna urmând mâna ca un soț adevărat.

Treizeci de minute de astfel de acțiuni este măsura potrivită după care un om trece prin faza de puncte roșii pe capul penisului . Acestea apar datorită întinderii zonei în care se acumulează sânge. Pentru a minimiza aceste “daune”, puteți începe cu un soț ușor și apoi creșteți treptat ritmul. În primele săptămâni petreceți zece minute cu soțul dvs., a doua săptămână crește la douăzeci, iar a treia săptămână îndrăzniți să implementați această metodă timp de o jumătate de oră .