Cel mai bun despre slăbit!

0
1090
5

Proteina pentru pierderea în greutate este un supliment alimentar care vă poate ajuta în dieta dvs. de slăbire, cu condiția să fie aleasă corect. Astăzi, numărul de proteine sub formă de pulbere de pe piață este impresionant și continuă să crească în fiecare lună. Dacă sunteți pierdut în această cantitate de alegere, este destul de normal! În acest articol, vă prezint ceea ce este pentru mine o proteină bună pentru a pierde în greutate, înainte de a vă prezenta cea mai bună proteină pentru a pierde în greutate mai repede și mai senin.

Pentru cei mai nerăbdători, descoperiți imediat cea mai bună proteină pentru a pierde în greutate. Ce este o proteină pentru pierderea în greutate. Înainte de a merge mai departe, este important să rețineți că o pulbere simplă de proteine nu vă va permite să pierdeți în greutate .

Plan de dieta adaptat, cu mese echilibrate

1Acest supliment alimentar va trebui să intre într-un plan dietetic adaptat, cu mese echilibrate și un ușor deficit caloric.Cu toate acestea, acest produs pentru pierderea în greutate poate facilita foarte mult sarcina dacă știți cum să o selectați corect. Dar atunci, ce este o proteină bună pentru a pierde în greutate. În opinia mea, o pulbere de proteine bună pentru pierderea în greutate trebuie să conțină mai multe elemente esențiale. Un amestec de proteine.

Pare evident, dar insist pe mixul de cuvinte. În mod ideal, o proteină pentru pierderea în greutate va include proteine de difuzie rapidă pentru a vă oferi rapid aminoacizii de care corpul dvs.

Nevoie pentru a vă proteja masa musculară de orice degradare, dar și proteine de difuzie lentă care vă vor permite să fiți plini pe termen lung și să nu muriți de foame după o oră. O sursă de fibre. Îmi http://www.retetekulinare.ro/keto-diet-mijloace-pentru-arderea-intensiva-si-rapida-a-grasimilor/ amintesc că recomandările în ceea ce privește consumul de fibre sunt 25g pe zi pentru femei și 30g pe zi pentru bărbați. Cu toate acestea, potrivit unui studiu Nutrinet-Santé, doar 10% dintre bărbați și 12% dintre femei își îndeplinesc cerințele zilnice.

Fibrele sunt esențiale pentru pierderea în greutate, dar și pentru prevenirea bolilor cardiovasculare și pentru a rămâne sănătoși. Au un nivel scăzut de carbohidrați. Ca parte a unei diete de slăbire, este important să creați un ușor deficit de calorii și carbohidrați pentru a vă forța corpul să atingă rezervele sale de grăsime pentru a produce energia lipsă.

Carbohidrații pot fi ușor de gestionat

2Prin dieta dvs. naturală. Prin urmare, este mai bine să alegeți o proteină pentru pierderea în greutate fără carbohidrați, astfel încât să puteți aduce numai carbohidrați cu un indice glicemic scăzut în dieta dumneavoastră. Veți găsi o mulțime de pulbere de proteine pe piață care oferă un amestec de proteine și conținut scăzut de carbohidrați.

Cu toate acestea, foarte puțini oferă și un produs bogat în fibre care va permite corpului dvs. să reducă viteza de asimilare a nutrienților a vă va îmbunătăți tranzitul intestinal, făcând să dispară acest efect al burții umflate. În produsul său, Foodpsring a adăugat, de asemenea, L-carnitină, un aminoacid foarte des folosit în suplimentele de slăbire. Potrivit producătorilor, această moleculă va îmbunătăți activitatea mitocondriilor, centralele electrice ale celulelor, permițându-vă astfel să cheltuiți în mod natural mai multe calorii și să vă îmbunătățiți performanța sportivă.

Din păcate, aceste efecte nu au fost niciodată dovedite de studii științifice serioase în prezent. Sesiunile cardio lungi, cum ar fi alergarea, sunt cel mai bun mod de a pierde in greutate. Am auzit această frază de peste si peste. Aceasta este una dintre cele mai frecvente concepții greșite. Mulți oameni cred că a face sesiuni cardio lungi este cea mai eficientă metodă de a arde calorii și, prin urmare, de a pierde în greutate. Și poate că faci parte din.

Antrenează-te mai eficient și mai repede decât cu cardio, pentru a-ți atinge obiectivele fizice

3În acest articol, vă voi dovedi prin studii științifice, că vă puteți antrena mai eficient și mai rapid decât cu cardio, pentru a vă atinge obiectivele fizice. De unde vine acest mit. Cea mai eficientă metodă pentru scăderea în greutate. Avantajele multiple ale acestei metode. Și de ce m-am oprit footings. Pierde în greutate în mai puțin de 30 de minute, este posibil.

Bonus: am creat pachetul de pierdere în greutate pentru a vă ajuta să pierdeți grăsimea și să vă îmbunătățiți sănătatea. Veți găsi 3 sesiuni cu instrucțiuni pentru a efectua corect exercițiile, precum și 3 rețete sănătoase și delicioase.