Fiecare dieta are locul său ar trebui

0
1589

Se zvonea că muntele bucătărie este pentru rău,

Cu toate acestea, participanții celui de-al Doilea schimb de facultate precum ca ocupație secundară școală în Nejdek arată că, chiar și atunci când întâlnirea cu mese originare din republica cehă, precum și cele de frontieră saxon poate vorbi despre gătit experiențe discuțiile de la mesele din regiunea noastră în Karlovy Vary a avut loc în cadrul ceh-German slujba de Gătit experiențe din Erzgebirge.

Se zvonea că muntele bucătărie este pentru rău,

Oaspeții pot gusta, ca un exemplu, piper biscuiți, de brânză, carlsbad prăjituri precum și supa si ceea ce se spune cu privire la bucătărie pe site-ul web al orașului German Oberwiesenthal consistent, de variate și de bază, astfel încât pot fi definite krušnohorskou zona de gătit. Din cauza condițiilor economice, de la placa de acasă a primit cea mai mare parte retete simple ingrediente active, cum ar fi cartofi, linte sau carne, care pot fi în această zonă de bucătărie pentru a observa chiar și astăzi avansate sunt, în principal, rețete de cartofi, copiii sunt foarte, cum ar fi hash browns.

Klitscher de cartofi, indiferent dacă sunt plăcute sau pasionat cu toate acestea, pentru a krušnohorskému consuma consta de pe partea de sus de care, de asemenea, Rauchemaad clatita de cartofi partea preferată mese sunt în plus grienen Kließ ecologice găluște sau cartofi preparate în orice fel de exemplu, cartofi copti, cartofi, fierte în pielea lor de sărbători, în special la Crăciun, servește standard fulare și, de asemenea, Neinerlaa munca de pregătire poate să rămână în familii private varia. În orice caz, mai jos încă furnizate nouă de diverse preparate culinare de exceptie, cum ar fi varza, găluște, linte mare de alimente este, de asemenea, o mare de alcool.

Acasă-a făcut pe bază de plante lichioruri

Nu susține doar o mare digestia după o masă copioasă, dar sunt, de asemenea, populare suveniruri de oaspeții noștri toby pentru o lungă perioadă de timp s-a educat în republica cehă și, de asemenea, mult m-a informat, în mod constant obține de mine în clasa a întors spre mine și a declarat cu accent, dar o cerere clară bere cu spumă!.

Acasă-a făcut pe bază de plante lichioruri

Și apoi: o ceașcă de cafea fierbinte, muschi de vita, branza prajita ei bine, cred că n-am putut, dar chiar și așa, odată m-am uimit. Subiectul a fost o discuție la stilist. Grupul nostru a fost destul de avansat, dar cuvântul englezesc peruca pentru noi, de asemenea, în vocabularul se lipsesc pe. Toby este îndemnat, dacă discutăm despre ea. Nu aveam nici o noțiune despre ce vorbește, precum și de a folosi un dicționar atunci când conversația este un fel de supărătoare toby crezut, el a apelat la mine și, de asemenea, în limba engleză susținut la mine parul de pe păr acum mi-am dat seama că este o peruca.

O oră s-a încheiat cu full orgie, am apărut îmbogățit cu câteva expresii noi, precum și cuvinte și cu convingerea că cehia, o deschidere spre lume. Expresia marinaded brânză începe să fie esențiale vorbit instrumente de mai mulți imigranți în nostru din ce în ce mai multe restaurante bune la inițială de cuvânt ceh este la fel de bine ca și cu siguranță va fi bere, mai talentat, spun ei o bere rece unul mai cehă expresie este brânză la grătar.