Ingredientele necesare:

  • 1 kg carne de vita
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • o ceapa
  • 3 -4 cartofi
  • un ardei ardei gras
  • 2 linguri bulion
  • 1 legatura patrunjel
  • 150 g mazare fiarta
  • 150 g fasole verde fiarta
  • sare si piper dupa gust
  • 5 l apa

Cum se prepara Supa de vacuta:

Pentru ca supa de vacuta sa-ti reuseasca, nu este nevoie decat sa respecti intocmai instructiunine de preparare si cantitatea de ingrediente.

  1. Spala si taie carnea cubulete apoi pune-o in apa fiarta cu sare si spumeaz-o de cateva ori.
  2. Lasa sa fiarba 60 de minute dupa care adauga morcovul, ceapa, telina si ardeiul.
  3. Mai lasa inca 30 minute la fiert apoi adauga cartofii taiati cubulete, mazarea, fasolea si bulionul, iar sarea si piperul, dupa gust.
  4. Opreste focul si adauga patrunjelul tocat marunt. Hai, pofta buna!

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
a WordPress rating system