Ingredientele necesare:

  • 1 kg mazare
  • 5-6 foi salata verde
  • 8 foi spanac
  • 60 g unt
  • o lingurita faina
  • 1 litru zeama de carne
  • zahar si sare dupa gust
  • o legatura patrunjel.

Cum se prepara Supa de mazare:

Daca nu ai mancat niciodata o supa de mazare, iti recomandam sa incerci, fara ezitare. Iata cum se prepara:

  1. Boabele de mazare le pui la fiert timp de 30-40 minute, in apa clocotita cu sare, impreuna cu cateva foi de spanac si de salata verde.
  2. Cand mazarea este fiarta, trece totul prin sita. Piureul astfel obtinut este de culoare verde.
  3. Incalzeste intr-o oala untul, amesteca-l cu faina, adauga piureul de mazare impreuna cu zeama de carne si pune putin zahar, dupa gust.
  4. Cand este gata, poti presara supa cu patrunjel taiat marunt.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
a WordPress rating system