Ingredientele necesare:

  • 4 l apa
  • o conopida
  • un morcov
  • o radacina patrunjel
  • o ceapa
  • 3-4 rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper
  • o legatura patrunjel
  • 200 g smantana

Cum se prepara Supa de conopida:

  1. Pune apa sa fiarba si adauga ceapa intreaga si curatata, morcovul si radacina de patrunjel taiate rondele si lasa sa fiarba 30 minute.
  2. Adauga si conopida dasfacuta in buchete mici si las-o sa fiarba cu legumele timp de 15 minute.
  3. Pune rosiile decojite si tocate marunt, ulei sare si piper si lasa supa de conopida sa fiarba 10 minute.
  4. La final pune smantana si presara patrunjel tocat marunt. Serveste cu smantana si paine prajita.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...