Ingredientele necesare:

  • 2 rosii
  • 2 castraveciori
  • 1 ardei gras
  • o legatura ceapa verde
  • 200 g sunca de praga sau piept de pui fiert
  • 200 g branza telemea
  • 2 oua fierte tari
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 50 g masline
  • otet dupa gust
  • sare si piper

Cum se prepara Salata bulgareasca:

In 10-15 minute poti prepara cea mai rapida reteta vegan de salata bulgareasca!

  1. Taie rosiile, castravetii, ardeiul gras, sunca presata si ouale fierte cubulete.
  2. Taie ceapa verde rondele, patrunjelul tocat marunt.
  3. Dupa ce toci toate ingredientele, punele intr-un bol si condimenteaza-le cu sare, piper, ulei si otet.
  4. Amesteca-le bine iar deasupra rade branza telemea, prin razatoarea mare.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
a WordPress rating system
Salata bulgareasca, 3.8 din 5 | 4 voturi