Ingredientele necesare:

  • 1 kg piept vita
  • 300 g carne de vitel
  • 300 g carne de porc
  • 4 oua
  • 50 g slanina afumata
  • o felie paine muiata
  • 5-6 cepe
  • o legatura patrunjel
  • sare si piper dupa gust

Cum se prepara Piept de vita umplut:

  1. Se prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de paine muiat si stors, ceapa taiata matunt si inabusita, sare, piper, patrunjel, bucatele de slanina si oua.
  2. Se sareaza pieptul, se umple cu umplutura preparata mai sus, se coase si se aseaza in tava apoi se toarna deasupra grasimea incinsa.
  3. Se baga la cuptor 2-3 ore. Acest piept de vita umplut se serveste taiat felii, cu diferite garnituri.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
a WordPress rating system