Ingredientele necesare:

  • 1 kg antricot de vita
  • 400 g carne tocata de porc
  • 3-4 linguri smantana
  • 100 g ulei
  • 3 oua
  • o lingura faina
  • 100 g vin
  • 2 foi dafin
  • sare si piper

Cum se prepara Antricot de vita:

  1. Taie antricotul in portii, bate-l bine cu ciocanul de snitele si freaca-l cu sare.
  2. Compozitia de umplut pentru acest antricot de vita, o pregatesti din carnea tocata de porc amestecata cu sare, piper, si oua.
  3. Umple antricotul cu aceasta compozitie apoi ruleaza-l.
  4. Aseaza antricotul de vita umplut intr-o tava unsa cu ulei si baga-l la cuptor pentru 40-50 minute la foc potrivit.
  5. Separat intr-un vas, caleste faina in unt si stinge-o cu putina apa dupa care lasa sa fiarba timp de 15 minute.
  6. Strecoara peste antricot, faina calita in unt, pune vinul si foile de dafin dupa care adauga smantana si lasa sa mai fiarba 10 minute.
  7. Se serveste cu garnitura e orez.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...