Ingredientele necesare:

  • 5 felii cascaval
  • 3 oua
  • 3 linguri pesmet
  • 3 linguri faina
  • ulei pentru prajit

Cum se prepara Cascaval pane:

Iata o reteta din categoria de retete culinare rapide, cate te va invata(daca nu stii deja) sa prepari rapid un cascaval pane foarte delicios. Iata ce trebuie sa faci:

  1. Taie cascavalul in felii groase de aproximativ un centimetru.
  2. Bate cele 3 oua, adauga putin piper (si sare daca nu e prea sarat cascavalul).
  3. Trece feliile de cascaval prin faina, apoi prin ouale batute, iar prin faina, iar prin oua si la final prin pesmet. Incearca sa acoperi in intregime feliile de cascaval cu aceasta compozitie, pentru a forma o bariera intre uleiul incins si cascaval, pentru a nu se topi.
  4. Incinge uleiul intr-o tigaie si pune la prajit feliile de cascaval pane, la foc potrivit. Trebuie sa intorci feliile pe ambele parti pana se rumenesc, apoi le scoti si le servesti asortate pe o felie de salata. Ai grija sa nu rupi crusta de pe cascaval, atunci cand intorci feliile si nu le tine prea mult pe foc, doar cat sa se inmoaie putin cascavalul iar pesmetul sa se rumeneasca.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...
Cascaval pane, 4.6 din 5 | 5 voturi