Ingredientele necesare:

  • 6 pulpe de pui fără piele
  • mix de legume congelate
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 100g telemea sau caşcaval
  •  tarhon, frunze de dafin, cimbru
  • delikat

Cum se prepara Pui la aburi:

  1. Crestează pulpele pana la os pentru a fi pătrunse mai bine.
  2. Freacă pulpele cu ulei de măsline, adaugă condimentele, delikatul si frunzele de dafin.
  3. Pune pulpele în vasul de jos al aparatului de aburi si lasa-le sa se faca timp de 30 minute.
  4. Caleste legumele într-o tigaie cu ulei încins, timp de 15 minute si amesteca periodic. Dacă folosesti legume proaspete, pune-le tot in aparatul cu aburi, in vasul de sus, deasupra pulpelor, timp de 30 de minute.
  5. Serveste pulpele cu branză rasa deasupra(sau cascaval) şi optional, cu un sos din categoria noastra de sosuri.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...