Ingredientele necesare:

  • 1 pui
  • 2 vinete
  • 4 rosii
  • 100 g ulei
  • 1 pahar vin alb
  • 4 linguri bulion
  • 3 catei de usturoi
  • o legatura patrunjel
  • sare si piper dupa gust

Cum se prepara Pui cu vinete:

  1. Spala puiul, taie-l in bucati si da-l cu sare.
  2. Ia fiecare bucata si da-o prin faina apoi prajeste-o in ulei incins.
  3. Taie vinetele felii, tavaleste-le prin faina si prajeste-le in uleiul de la pui, pe ambele parti.
  4. Scurge uleiul si pune rosiile tocate marunt peste vinete.
  5. Adauga vinul alb, usturoiul tocat marunt, bulionul, sare si piper dupa gust.
  6. Fierbe sosul 20-30 minute apoi toarna-l peste pui.
  7. Presara deasupra patrunjelul tocat marunt. Gata, te poti lauda ca ai gatit cel mai gustos pui cu vinete din cartier 🙂

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...