Ingredientele necesare:

  • 1 pui
  • 500 g mazare congelata
  • o ceapa
  • 100 g masline
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingura rasa faina
  • 2-3 linguri bulion
  • 30 g unt
  • 0 legatura marar
  • sare si piper dupa gust

Cum se prepara Pui cu mazare:

  1. Rumeneste la foc potrivit in unt si ulei, bucatile de pui cu ceapa tocata marunt.
  2. Dupa ce s-au rumenit ingredientele, pudreaza cu faina, amesteca putin si toarna apa sau supa de la carne.
  3. Adauga mazarea, sarea si piperul si lasa sa fiarba la foc potrivit timp de 30-40 minute, sub capac.
  4. Adauga bulionul si mai lasa sa fiarba 3 minute.
  5. Stinge focul si presara deasupra mararul tocat marunt. Savureaza pui cu mazare!

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...