Ingredientele necesare:

  • 1 pui sau 2 piepti,copane.aripioare
  • o ceapa
  • 500 g fasole verde
  • 1 lingura smantana
  • o lingura unt
  • o legatura marar
  • 3 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust

Cum se prepara Pui cu fasole verde:

  1. Pune fasolea sa fiarba in apa clocotita cu un varf de sare, cca. 30-40 minute.
  2. Ceapa tocata marunt impreuna cu bucatile de pui le inabusi cu unt intr-o tigaie la foc potrivit pana ce carnea se rumeneste dupa care, pune cate putina apa si fierbe la foc mic 20-30 minute.
  3. Dupa ce fasolea s-a fiert, scurge-o si pune-o peste pui, dupa care mai adauga putina zeama din zeama in care a fiert fasolea, sare si piper dupa gust si las-o la foc potrivit 10-15 minute.
  4. Cand a scazut zeama, adauga o lingura de smantana, usturoi pisat si deasupra presara marar tocat marunt. Pofta mare la pui cu fasole verde!

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...