Ingredientele necesare:

  • 1 kg muschi de porc
  • 200 g de ciuperci
  • 1 pahar vin
  • 2 cepe
  • 4-5 catei usturoi
  • o lingura de unt
  • 1 pahar cu apa
  • cimbru, sare si piper dupa gust

Cum se prepara Muschi de porc cu ciuperci:

  1. Spala muschiul de porc, taie-l felii, unge feliile cu unt si pune-le intr-o tava, cu ceapa taiata solzisori, usturoiul taiat marunt, cimbru, sare, piper si un pahar de apa.
  2. Baga tava la cuptorul incins la foc potrivit timp de 2 ore.
  3. Toarna peste muschi sosul din tava din cand in cand iar daca mai scade apa, mai completeaza.
  4. Dupa 2 ore, adauga vinul, ciupercile taiate rondele si mai lasa muschiul la cuptor 20 minute. Tocmai ai gatit un muschi de porc cu ciuperci deosebit de apetisant!

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
a WordPress rating system