Ingredientele necesare:

  • 8 cotlete
  • 100 g unt
  • 200-300 g sos de rosii
  • 1 castravete murat
  • o lingura otet
  • o ceapa
  • o lingurita mustar
  • sare si piper dupa gust

Cum se prepara Cotlete de porc la cuptor:

  1. Pune 50 g unt in tigaie sa se incinga, adauga cotletele si lasa-le pana se rumenesc pe ambele parti.
  2. Punele intr-o tava, adauga peste ele, otetul, sosul de rosii, castraveciorul taiat marunt, sare si piper apoi baga tava la cuptor cca.  50-60 minute.
  3. Freaca 50 g de unt cu mustar si cu 4 linguri apa calda, amesteca bine si toarna peste cotlete.
  4. Mai lasa-le 10 minute la cuptor apoi serveste cu pofta cele mai bune cotlete de porc la cuptor preparate chiar de tine! Poti sa servesti cu garnitura de orez.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...
Cotlete de porc la cuptor, 3.3 din 5 | 3 voturi