Ingredientele necesare:

  • 1 kg salau
  • 500 g rosii
  • o capatana usturoi
  • 100 ml vin
  • 60 ml ulei
  • 50 g unt
  • o legatura patrunjel
  • sare si piper

Cum se prepara Salau cu rosii:

O reteta originala de salau cu rosii, pe cere ti-o recomandam cu pofta!

  1. Curata pestele taie-l in felii pune sare, unge-l cu ulei si pune-l intr-o tava .
  2. Deasupra pestelui presara usturoi si piper apoi baga tava la cuptor cat sa se rumeneasca.
  3. Dupa ce s-a rumenit, pune deasupra fiecarei bucati cate o felie de rosie si mai lasa la cuptor pana se rumenesc si rosiile.
  4. La final stinge cu vin si mai adauga restul de rosii calite in unt apoi presara patrunjel deasupra.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
a WordPress rating system
Salau cu rosii, 4.0 din 5 | 1 vot