Ingredientele necesare:

  • 1 kg crap
  • 5-6 linguri ulei
  • o lingura bulion
  • sare, piper boabe, dupa gust
  • o capatana de usturoi
  • o lamaie
  • 1 pahar vin alb

Cum se prepara Crap la cuptor:

O reteta simpla de crap la cuptor:

  1. Curata crapul, spala-l bine, dupa care sareaza si pune-l intr-o tava unsa cu ulei.
  2. Adauga boabele de piper, cateii de usturoi iar deasupra adauga restul de ulei, bulionul, apoi baga crapul la cuptor pentru 40 minute.
  3. Scote tava si adauga deasupra felii de lamaie apoi introdu din nou la cuptor  timp de 20 minute.
  4. Scoate din nou tava si adauga vinul alb apoi mai lasa inca 10 minute la cuptor pentru ca toate aromele sa-l patrunda bine.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
a WordPress rating system