Ingredientele necesare:

  • 600 g peste curatat si fara oase
  • 203 cepe
  • 2 felii de paine
  • 1/2 pahar lapte
  • 2 oua
  • o legatura patrunjel
  • 4-5 catei de usturoi
  • 200 g faina
  • 200 g ulei
  • sare si piper

Cum se prepara Chiftelute de peste:

Poate ca nu ai mancat niciodata chiftelute de peste asa ca ne-am gandit  la tine si ti-am pregatit urmatoarea reteta:

  1. Da pestele crud prin masina de tocat impreuna cu painea inmuiata in lapte si scursa bine, cu ceapa taiata marunt si calita in putin ulei.
  2. In tocatura obtinuta pune ouale crude, usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt, sarea, piperul si amesteca bine.
  3. Din compozitia obtinuta fa chiftelute de marimea dorita si da-le prin faina apoi pune-le la prajit in ulei incins.
  4. Le poti servi calde sau reci, cu diferite salate sau garnituri de cartofi ori legume.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...