Ingredientele necesare:

  • 500 g paste
  • 1 piept mare de pui dezosat
  • 200 g parmezan
  • 4 linguri ulei de masline
  • o ceapa potrivita
  • un morcov
  • o telina
  • 6 catei de usturoi
  • 400 g rosii taiate cubulete
  • 1 pahar vin alb
  • oregano, maghiran,sare,piper dupa gust

Cum se prepara Paste cu pui:

  1. Fierbe pastele in apa clocotita cu sare, scurge-le de apa si apoi trecele printr-un jet de apa rece.
  2. Lasa pastele la scurs si pregateste sosul.
  3. Spala pieptul de pui si taie-l cubulețe mici, da-i sare si piper si caleste-l in ulei de masline, timp de 10 minute.
  4. Adauga legumele tocate marunt, presara cate putin din toate mirodeniile, pune sarea si piperul apoi stinge cu un pahar de vin alb.
  5. Lasa la fiert timp de 30 minute, dupa care adauga rosiile decojite si taiate cubulețe mici. Lasa totul sa fiarba in jur de 30 minute, pana cand sosul devine mai gros.
  6. Adauga usturoiul pisat si stinge focul. Toarna sosul peste paste in farfurie si presara parmezan. Tocmai ai terminat de preparat o reteta minunata de paste cu pui!

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...
Paste cu pui, 5.0 din 5 | 1 vot