Ingredientele necesare:

  • 500 g paste sau spaghete, melcisori, scoici etc
  • 250-300 g branza telemea
  • 2 linguri unt
  • ketchup
  • sare dupa gust

Cum se prepara Paste cu branza si ketchup:

  1. Pune la fiert 2-3 l apa cu un praf de sare.
  2. Cand apa incepe sa fiarba pune pastele in ploaie si lasa sa fiarba conform indicatiilor de pe pachet intre 8 si 12 minute.
  3. Dupa ce s-au fiert scurge-le si clateste-le bine cu apa rece si lasa-le sa se scurga intr-o strecuratoare 5 minute.
  4. Intr-o cratita pune 2 linguri unt sa se topeasca si pune pastele scurse amestecand usor la foc mic 5 minute.
  5. Da branza prin razatoarea mare si amestec-o bine cu pastele. Serveste-le calde cu ketchup dulce sau picant.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
a WordPress rating system
Paste cu branza si ketchup, 5.0 din 5 | 1 vot