Ingredientele necesare:

  • 500 g carne de porc
  • 200 g carnati de porc afumati
  • 200 g ficat de porc
  • 150 g branza oaie
  • 6 oua
  • 100 g ulei
  • piper si sare dupa gust
  • malai pentru mamaliga

Cum se prepara Tochitura de porc suceveana:

  1. Taie carnea, carnatii si ficatul cubulete si pune-i intr-o tigaie cu ulei incins sa se prajeasca pana se rumenesc.
  2. Stinge cu cateva linguri de apa calda, pune sare si piper apoi pune un capac sa se inabuse cca. 40 50 minute.
  3. Dupa ce s-a inabusit tochitura de porc, scoate-o pe un platou.
  4. Pune ouale ochiuri deasupra si rade putina branza de oaie.
  5. Daca ai musafiri, informeaza-i ca vor manca cea mai buna tochitura de porc suceveana cu mamaliga calda!

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...