Ingredientele necesare:

  • 1 kg cartofi
  • 300 g smantana
  • 5 catei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei sau unt
  • cimbru si oregano cate un varf de lingurita din fiecare
  • sare si piper dupa gust
  • o legatura de patrunjel

Cum se prepara Cartofi la cuptor:

  1. Incinge cuptorul la 200 grade celsius.
  2. Curata  cartofii, taie-i felii potrivite pe lungime si unge-i cu ulei sau unt apoi condimenteaza-i pe ambele parti cu cimbru, oregano, sare si piper si aseaza-i intr-o tava acoperita cu folie de aluminiu.
  3. Baga tava la cuptor 30 minute.
  4. Scoate tava indeparteaza folia de aluminiu, presara cateii de usturoi taiati marunt si lasa cartofii inca 10 minute sa se rumenesca.
  5. Dupa ce i-ai scos de la cuptor, toarna smantana deasupra si presara patrunjel verde tocat marunt. Asta e tot!

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...
Cartofi la cuptor, 5.0 din 5 | 3 voturi