Ingredientele necesare:

  • 2 piepti fara os si piele
  • 200-250 g orez
  • 2 morcovi
  • un pastarnac
  • o telina
  • o ceapa mare
  • o legatura de patrunjel
  • sare si piper dupa gust

Cum se prepara Pilaf de pui cu legume:

Inca o reteta la categoria de retete de slabit, de data acesta, o reteta cu carne de pui, mai exact un pilaf de pui cu legume.

  1. Spala pieptul de pui, taie-l cubulețe si pune-l la fiert in apa clocotita cu sare.
  2. In timp ce fierbe, spumeaza bine si pune legumele intregi spalate si curațate, apoi lasa sa fiarba 40-50 minute.
  3. Scoate pieptul si legumele fierte, arunca ceapa si pune in supa rezultata orezul spalat si fierbe-l la foc mic timp de 30 minute . Mesteca din cand in cand.
  4. La sfarsit pune carnea, legumele taiate marunt sau pasate si amesteca usor.
  5. Pune sare, piper dupa gust si presara patrunjel tocat marunt.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
a WordPress rating system