Ingredientele necesare:

  • 2 portocale
  • 1 piept de pui fara os si piele
  • o ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 morcov
  • o radacina patrunjel
  • 2 cartofi
  • o  legatura patrunjel
  • sare dupa gust

Cum se prepara Piept de pui cu portocala:

Surprinde-ti copilul cu o mancare originala de piept de pui cu portocala!

  1. Spala si taie pieptul de pui, cubulete sau bucati mai mari.
  2. Intr-un vas termorezistent pune pieptul uns cu ulei si dat cu un praf de sare.
  3. Spala ceapa si tai-o solzisori dupa care presar-o peste piept.
  4. Pune radacina de patrunjel si morcovii taiati rondele si cartofii taiati felii sau cubulete.
  5. Curata portocala de coaja, tai-o felii si aseaz-o printre carne si legume.
  6. Baga la cuptor timp de 30-40 minute.
  7. La final adauga patrunjel tocat marunt.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...
Piept de pui cu portocala, 5.0 din 5 | 2 voturi