Ingredientele necesare:

  • BLAT:
  • 8 oua
  • 60 g faina
  • 8 linguri zahar pudra
  • 40 g cacao
  • CREMA:
  • 2 oua
  • 1 ceasca mica cu lapte
  • 4 linguri zahar pudra
  • 60 g cacao
  • 1 lingurita nescafe
  • 400 g unt

Cum se prepara Tort Nescafe:

O reteta tort originala, cu aroma de nescafe, care iti va face viata putin mai dulce si mai frumoasa!

  1. Pentru blat bate albusurile, adauga zaharul treptat, galbenusurile, faina si cacaua.
  2. Coace la foc potrivit, in forma tapetata cu hartie pentru copt.
  3. Pentru realizarea cremei, freaca ouale cu zaharul, adauga laptele si fierbe compozitia la foc mic pana amestecul se ingroasa.
  4. Adauga apoi in compozitie cacaua cu nescafe-ul amestecate, le mai dai intr-un clocot apoi lasa putin in repaus, la rece.
  5. Cand compozitia nu mai este fierbinte ci doar calduta, freac-o cu untul taiat bucatele.
  6. Taie blatul si insiropeaza-l putin dupa gust apoi umple-l cu crema.
  7. Imbraca tortul si orneaza-l cu crema si coaja de portocala fiarta in sirop sau cateva fructe din dulceata. Sau cu orice altceva. Gata!

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...
Tort Nescafe, 4.5 din 5 | 2 voturi