Meniu si Categorii Retete Culinare
Navigare in categorii

MURATURI

gogonele-la-murat

Gogonele la murat

Spala gogonelele si aseaza-le in borcan asezand printre ele rondele de morcovi, usturoi curatat si crestat, radacina de patrunjel, ardeiul ...
Continuare

gogosari-in-otet

Gogosari in otet

Spala gogosarii, curata-i si taie-i felii. Pune-i intr-un vas mai mare si adauga zahar, otet si sare. Acopera vasul cu un prosop si lasa-i ...
Continuare

conopida-murata

Conopida murata

Desfa conopida in buchetele, spal-o bine sub jet de apa rece apoi tine-o in apa cu otet timp de 30 de minute pentru a indeparta eventualele mici ...
Continuare

castraveti-murati

Castraveti murati

Spala bine castravetii cu apa rece, taie-i la cele doua capete si aseaza-i in borcan. Adauga cateii de usturoi, hreanul, morcovul taiat ...
Continuare