Ingredientele necesare:

  • 8 bucati muschi de vita
  • un morcov
  • un pastarnac
  • o legatura patrunjel
  • o ceapa mare
  • 3 linguri ulei de masline
  • o lingura faina
  • o cana vin
  • 1-2 linguri bulion
  • sare, piper, cimbru dupa gust

Cum se prepara Muschi de vita cu sos de vin:

  1. Rumeneste putin muschiul in tigaia in care ai adaugat uleiul de masline, pe ambele parti, pana capata o crusta pe toata suprafata.
  2. Aseaza muschiul in tava, peste un rand de zarzavaturi, ulei si ceapa taiata marunt.
  3. Presara o lingura de faina, piper, sare, bulion si o cana de vin.
  4. Lasa sa fiarba inabusit timp de 2 ore, timp in care trebuie sa intorci si sa stropesti friptura din cand in cand.
  5. Cand  friptura e aproape gata, adauga cimbrul. Poti servi acest muschi de vita cu garnitură de piure de cartofi, morcovi fierti, cartofi natur cu unt, cartofi copti in coaja si patrunjel/salata ca decor.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
a WordPress rating system
Muschi de vita cu sos de vin, 1.0 din 5 | 1 vot