Ingredientele necesare:

  • 8 pulpe de pui
  • 6 cartofi
  • o ceapa
  • o capatana de usturoi
  • 100 ml ulei
  • 200-300 ml vin rosu
  • o legatura de patrunjel
  • cimbru, oregano, sare, piper

Cum se prepara Friptura de pui cu vin:

  1. Spala pulpele de pui, condimenteaza fiecare bucata cu cimbru, oregano, sare si piper dupa gust.
  2. Intr-o tava adanca pune uleiul, dupa care aseaza pulpele de pui, ceapa taiata solzisori si pune vinul si apa cat sa acopere pulpele, dupa care introdu tava in cuptorul incins.
  3. Dupa 15-20 minute pune cartofi taiati bucati si lasa sa fiarba la cuptor in continuare cca 30 minute.
  4. Cand friptura de pui este aproape gata pune cateii de usturoi tocati marunt si mai lasa 10 minute.
  5. Scoate tava din cuptor si presara patrunjel tocat marunt.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
a WordPress rating system
Friptura de pui cu vin, 5.0 din 5 | 2 voturi