Ingredientele necesare:

  • 8 bucati de cotlet,pulpa sau ceafa(cam 250-300g fiecare)
  • 500 ml vin rosu
  • o capatana usturoi
  • o lingura amestec de cimbru , oregano , rozmarin
  • sare
  • piper
  • o ceapa medie

Cum se prepara Friptura de porc:

Invata sa prepari cele mai bune fripturi, incepand cu aceasta friptura de porc!

  1. Mai intai incinge cuptorul la aptoximativ 150 grade.
  2. Acopera bucatile de carne cu un celofan dupa si bate-le cu un ciocan de snitele.
  3. Condimenteaza bucatile de friptura de porc cu amestecul de cimbru, oregano, rozmarin, sare si piper, dupa care aseaza-le in tava de la cuptor.
  4. Peste bucatile de carne adauga vinul, cateii de usturoi taiati in patru si ceapa taiata solzisori.
  5. Acopera tava cu o folie de aluminiu si pune-o in cuptor circa 45 minute.
  6. Dupa 45 de minute scoate tava din cuptor si inlatura folia de aluminiu.
  7. Baga tava din nou in cuptor, intoarce feliile de carne cate 10 min pe fiecare parte pt a se rumenii.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...
Friptura de porc, 2.8 din 5 | 5 voturi