Ingredientele necesare:

  • 500 g carne de vita
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 telina
  • 1 ardei rosu
  • 3 cartofi
  • 1 litru bors
  • 2 linguri bulion
  •  1 legatura leustean
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust

Cum se prepara Ciorba de vacuta:

Iata o reteta simpla pentru a prepara o ciorba de vacuta foarte gustoasa.

  1. Carnea de vita se taie cubulete si se pune la fiert in aproximativ 5 litri de apa rece.
  2. Se spumeaza si se lasa sa fiarba aproximativ 50 de minute, dupa care se adauga legumele taiate marunt(fara cartofi).
  3. Se lasa sa fiarba inca 40-50 minute, dupa care adaugam cartofii taiati cubulete.
  4. Cand totul s-a fiert se adauga borsul, bulionul, sarea si piperul.
  5. Se mai da intr-un clocot apoi se adauga leusteanul tocat marunt in ciorba de vacuta

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...
Ciorba de vacuta, 4.5 din 5 | 2 voturi