Ingredientele necesare:

  • 3 l apa
  • 12 aripioare de pui
  • o ceapa
  • un ardei rosu
  • un ardei verde
  • un morcov
  • un pastarnac
  • o telina
  • 4 cartofi
  • 3-4 linguri bulion
  • 2 oua
  • bors 1,5 l
  • sare si piper dupa gust
  • o legatura leustean

Cum se prepara Ciorba de pui:

  1. Spala si taie aripioarele pe jumatate si pune-le sa fiarba in apa fiarta cu sare.
  2. In timp ce acestea fierb, spumeaza-le bine dupa care adauga peste aripioare, ceapa, ardeiul, morcovul, pastarnacul, telina(toate tocate cubulete mici) si un praf de sare.
  3. Lasa-le sa fiarba la foc potrivit aproximativ 50 minute.
  4. Adauga si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete si lasa-i sa fiarba 15-20 minute.
  5. La final adauga borsul (fiert separat), bulionul, sare, piper si ouale batute (amestecate in prealabil cu un polonic de ciorba), amesteca totul apoi stinge focul.
  6. La sfarsit presara leusteanul tocat marunt. Gata ciorba de pui!

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
a WordPress rating system
Ciorba de pui, 3.5 din 5 | 8 voturi