Ingredientele necesare:

  • 500 g carne porc ( pulpa sau piept )
  • 1 morcov mare
  • o ceapa mare
  • o telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras
  • otet
  • sare
  • piper
  • 2 linguri bulion
  • 2 oua
  • 3 cartofi
  • o legatura leustean( verde sau uscat )

Cum se prepara Ciorba de porc:

  1. Carnea pentru ciorba de porc se taie cubulete si se pune la fiert la foc potrivit, intr-o oala cu aproximativ 5 litri de apa, spumandu-se de cateva ori in timp ce fierbe.
  2. Dupa ce se spumeaza se adauga legumele tocate marunt si se lasa sa fiarba circa 50 minute.
  3. Dupa ce carnea este aproape fiarta se adauga cartofii taiati cubulete si se mai lasa 15 minute la fiert.
  4. Se aduga apoi bulionul, sarea, piperul si otetul, lasandu-se inca 10 minute pe foc.
  5. La sfarsit se bat ouale bine,  se amesteca cu un polonic de ciorba fierbinte si se toarna in oala. Se ia de pe foc si se adauga leusteanul tocat marunt.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...
Ciorba de porc, 4.0 din 5 | 2 voturi