Ingredientele necesare:

  • 6 oua
  • 60 g unt
  • 150 g costita afumata
  • 150 g cascaval
  • 100 g smantana
  • sare dupa gust

Cum se prepara Ochiuri la capac:

  1. Taie in felii subtiri costita afumata si prajeste-le  in unt( 1/3 din cantitate).
  2. Taie cascavalul in felii subtiri ca si costita.
  3. Tapeteaza tigaia cu felii de costita afumata prajite si cu cele de cascaval. Deasupra lor sparge ouale(cate doua in fiecare).
  4. In jurul galbenusurilor adauga putina smantana si baga tigaia la cuptor  timp de 6-8 minute pana se coaguleaza albusurile.

Tocmai ai gatit cele mai gustoase oua ochiuri la capac si te poti lauda deja, ca stii sa prepari cele mai gustoase aperitive.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...
Ochiuri la capac, 5.0 din 5 | 1 vot