Ingredientele necesare:

  • 300 g ciuperci
  • 2 oua (galbenusuri)
  • 400-500 ml ulei
  • 1 capatana usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • o legatura de patrunjel
  • sare dupa gust

Cum se prepara Maioneza cu ciuperci:

  1. Prepara maioneza, dintr-un ou fiert si unul crud (doar galbenusurile), ulei, zeama de lamaie si sare.
  2. Spala si curata ciupercile, taie-le felii subtiri, apoi pune-le sa fiarba  cu o lingura de zeama de lamaie timp de 20 minute, la foc potrivit.
  3. Scurge ciupercile de apa si lasa-le sa se raceasca.
  4. Amesteca ciupercile cu maioneza, sare, usturoiul pisat si patrunjel tocat marunt.
  5. Serveste maioneza cu ciuperci unsa pe felii de paine.

ReteteKulinare.ro iti ureaza Pofta Buna!

GD Star Rating
loading...
Maioneza cu ciuperci, 5.0 din 5 | 1 vot